Én téged kereslek. Te engem keresel?

Hol így, hol úgy. Ki ezt, ki azt. Mindannyian keresünk valakit….

Nő keres férfit

Tudod a célodat? Leírod naponta, hogy tudatosuljon a tudatalattidban? Ha igen, Te vagy az, akire régóta vártam. Ha tele vagy félelemmel, bizonytalansággal, önbizalomhiánnyal, ha nem tudsz bízni bennem, akkor egyoldalú a dolog!

Már fél napja élek egyedül. Átlagos férfit keresek. Lehetőleg legyen fiatalabb nálam nyolc–tíz vagy huszonnyolc évvel. Legyen ápolt, egészséges, fiatalos, izmos, jó megjelenésű, magas, vonzó. Legyen becsületes, bornemissza, céltudatos, dolgos, emberséges, erőtől duzzadó, felelősségteljes, gyengéd, hűséges, jó kedélyű, kedves, kifinomult, kötelességtudó, lelkiismeretes, magabiztos, magát eltartani képes, meleg szívű, nemdohányzó, okos, öntudatos, sikeres, sokoldalú, szolgálatkész, tehetős.

Legyen család- és állatszerető, ismerje érzéseit és mutassa is ki őket. Végezzen el minden nehéz, piszkos és unalmas munkát. Menjen horgászni vagy húzza meg magát a kerti fészerben, ha intim magánügyeimet intézem. Körvonalakban csupán ennyit várok. Ha ilyen férfi vagy, nyugodtan írj. Azután majd meglátjuk. Nem hátrány, ha értesz jogi, műszaki, pénzügyi és egyéb dolgokhoz.

Én még nem találtam meg az igazit, pedig már számtalanszor próbálkoztam. Az elmúlt negyedévben több kapcsolatom is volt, és legtöbb volt barátommal ma is jóban vagyok, de egyik sem számít. Mindegyik önző gazember. Lehúztak magukhoz, ezért szakítottam velük. Mindegyiket én dobtam ki!

Az átlagosnál csinosabb nő vagyok, és nyugodtan letagadhatnék nyolc–tíz vagy huszonnyolc évet is. Nem akarok elköteleződni, mert sokszor csalódtam, a hitem azonban megmaradt, hogy valaki van az életben, akinek fontos vagyok, mer mellettem felelősséget felvállalni, és jóban-rosszban kitart majd mellettem.

Konzervatív, monogám, hűséges típus vagyok. Nem kaphatsz meg könnyen! Mindig csak egyet szeretek, de azt nagyon. Nem kívánom, hogy eltarts, nem kívánom, hogy feladd önmagad, de én sem akarok más lenni, mint aki vagyok.

Tudok főzni, de nem bánom, ha elviszel ebédelni vagy vacsorázni. Vihetsz színházba, külföldre is. De legszívesebben itthon ülök. Szeretem a kényelmet. Mindent szenvedéllyel csinálok. Nézem a sorozatokat a televízión, internetezek, tartom a kapcsolatot barátaimmal. Van Facebook-, Messenger- és Skype-fiókom, és az Instagramon, a Twitteren is megtalálsz. Írhatsz e-mailt is vagy tarthatjuk a kapcsolatot távbeszélőn.

Mindig minden megoldódik, ez a jelszavam! Az aggodalom felesleges! Szép az élet, mert széppé tesszük! Dolgozz rajta Te is! Pozitív beállítódás kell Neked! Hallgass több hanganyagot Szabó Pétertől! Arra van szükséged!

Holnap beszélgetnék Veled. Felhívhatnál este. A számom 666. Most krumplit kell sütnöm a fiamnak. Ideiglenesen lakik velem huszonhat éve; felmondta az albérletet, mert külföldre szeretne menni. A kutyám dobol a farkával, éhes. Adok neki, egy pillanat. Tíz után #####.* Bocsánat, „Skype”. Beilleszt a gép olyan szavakat, melyeket nem is írtam.
(* Babits szerint egy adott helyre csak egy, az a bizonyos egyetlenegy, semmi mással nem helyettesíthető szó illik.)

Remélem, nem osztozol másokkal javaidon. A Te Hercegnőd.

Férfi keres nőt

Őrülten vonzanak a barnák, szőkék, vörös hajúak; afroamerikaiak, ázsiaiak, csendes-óceáni szigetlakók, kaukázusiak, latinok stb. Egyáltalán nem kedvelem a 8%-nál nagyobb testzsír-arányú nőket, függetlenül attól, hogy milyen és mennyi belső értékkel rendelkeznek.

Ha elmúltál 31 éves, ne is próbálkozz, mivel ez a legtöbb nő lejárati ideje. Légy 167 cm vagy magasabb, de nem több mint 170 cm, mert nem akarok felnézni rád. Lakásod legyen közel, hogy nálam légy 10 percen belül, miután felhívtalak. Légy szenvedélyes, és mindenekelőtt művelt, hogy az üzekedés különböző módozatairól beszélgethessünk. Légy érzéki (lehetőleg kielégíthetetlen), és nagyon vonzó. Dolgoznod kell, de nem olyan nagyon, hogy zavarja szerelmi tevékenységünket.

Légy családszerető, de csak azután, hogy betöltötted a 30–33. évedet. Légy nyitott a túlhajtott házaséletre (gondolj a tartalmas szabadtéri szórakozásokra, mint például a meglepetés három módja valamelyik csinos barátnőddel, a második ital után). Szeress táborozni (meztelenül), és légy tudatában, hogy nem szükséges panaszkodnod, amikor sörözni vagy horgászni megyek.

Harminchárom éves kor után akarj gyereket, de csak, ha bebizonyítottad, hogy jó anya és hű feleség vagy. Hölgynek kell lenned! Tudnod kell, hogy mikor megfelelő az idő beszélgetéshez, és mikor nem. Ne légy tartózkodó. Észre kell venned a jeleket, ha akarlak. Meglepetésszerűen küldj nekem szöveget és képeket, amikor éppen nincs rajtad semmi. Értsd meg, hogy legszebb ajándék, amit adhatsz nekem, ha szakadatlanul vágysz utánam, bárhol és bármikor szerelmeskednél velem mint állat.

Tiszteletben kell tartanod döntéseimet: ezek véglegesek. Ne vedd túl komolyan magad, és ne gondold, hogy te vagy egyedül a világon. Nem lehetnek túlzott költekezési szokásaid, vagy 1000 forintot meghaladó hiteled, mivel nem tervezem, hogy megváltoztatom életmódomat. Remélem, hogy egy napon elküldhetem gyermekünket főiskolára és egyetemre, és nem a szomszéd ivadéka után fizetek majd tartásdíjat.

Remélem, hamarosan együtt hálhatunk! A Te Herceged.

(Akinek nem inge, ne vegye magára….)

Ádám László

Excited man photo created by nakaridore – www.freepik.com


EZ IS ÉRDEKELHET: