Vannak lányok, akik nem adnak második esélyt

Néhány lánynál nem kapsz második esélyt, szóval ne rontsd el az elsőt. Ne vedd őt magától értetődőnek, ne hidd, hogy mindenért szemet huny. Ne teszteld, hol a tűrőképessége határa, és mennyit tud megbocsátani neked. Ne játssz az érzéseivel, ne használd boxzsákként.

Néhány lánynál nem kapsz második esélyt. Ha egyszer elrontod, örökre elveszted a bizalmát. Soha többé nem tud majd ugyanúgy nézni rád. Nem számít, hányszor mondod „bocsánat”, mert az árulásod semmi sem fogja kitörölni az emlékezetéből. Semmi sem változtat azon a tényen, hogy úgy döntöttél, bántod őt. Lehet, hogy elfogadja a bocsánatkérésed, de ez nem jelenti azt, hogy folytatni akarja a kapcsolatot. 

Aszerint fog megítélni, hogyan bántál vele tegnap, nem pedig az alapján, hogyan bánsz vele holnap.

Néhány lánynál nem kapsz második esélyt. Megszerezted az elsőt. Megnyitotta a szívét előtted, kilépett a komfortzónájából érted, megbízott benned, de neked nem volt elég.  Elárultad ezt a bizalmat.

Néhány lánynál nem kapsz második esélyt. Még ha igazán szeret is, még ha a szíve veled akar lenni, akkor sem fogja lejjebb vinni a veled szembeni elvárásait. Nem lesz olyannal, aki bánthatja, még egyszer. És bár nehéz neki, elhagy téged. Talál valakit, aki soha nem bántja, vagy egyedül találja meg a boldogságot.

Néhány lánnyal nem kapsz második esélyt, szóval ne rontsd el az elsőt. Szeresd, tiszteld, mutasd meg, hogy szükséged van rá. Ügyelj arra, hogy ne kételkedjen az érzéseidben.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.