A nőiesség tökéletes szimbóluma – az ékszer

Az ékszerek amióta világ a világ, a kultúránk részei. Ahogy változtak az idők, úgy változott az anyaguk is. Régen csontból, bőrből, később nemesfémekből, drágakövekből, ma már egészen különleges dolgokból, például borból is készülhetnek szemkápráztató gyönyörűségek.

Az ékszereknek mindig is fontos szerepe volt az emberek státuszának és gazdagságának szimbolizálásában. Sokáig az aranyat, ezüstöt és drágaköveket kizárólag a királyság és a nemesség viselte. Az alacsonyabb rangúak általában egyéb fémekből készült ékszereket, például réz kiegészítőket hordtak.

Napjainkban a nők a világ minden táján és minden kultúrában viselnek ékszert. Legyen szó nyakláncról, fülbevalóról, karkötőről vagy gyűrűről: ezek mindenhol a nőiesség szimbólumai.

Mikor egy nő ékszert visel, szépnek és magabiztosnak érezheti magát, hiszen kiemeli a nő természetes szépségét, egyéniségét, legjobb tulajdonságait. Egy nyaklánc viselésekor hangsúlyt kap a nyak kecsessége. A gyűrű kiemeli a kéz, az ujjak formáját, az áll pedig szenvedélyesen és büszkén emelkedik a magasba, ha a fülben egy gyönyörű fülbevaló csillog.

A nő tartása, testbeszéde, egész viselkedése megváltozik egy gyönyörű, értékes darab viselésekor.

Igen; a láncok, gyűrűk, fülbevalók határozottan fontos szerepet töltenek be abban, hogy a nők kifejezhessék nőiességüket. Talán éppen ezért elengedhetetlen kiegészítők különleges alkalmakra is. Esküvők, ballagások, díjátadó ünnepségek, születésnapi partik és évfordulós vacsorák, színház, bálok és egyéb rendezvények elképzelhetetlenek ékszerek viselése nélkül. Az ékszer díszít, ékesít, és erre minden nőnek szüksége van jeles alkalmakkor.

Tudja ezt jól a Vincells Borékszerek megálmodója és megalkotója, Csikósné Homolya Ágnes is, aki több éves kitartó munkával a világon egyedülálló módon a természetes borból szilárd anyagot hozott létre, így alkotva meg a borékszert, amely a szépség, a nőiesség, a tradíció, az emlékek és az ízek lenyűgöző, ékszerbe zárt elegye.

A borékszerek valódi, iható borból, fehérborból, vörösborból és rozéból készülnek. Minden darab teljesen egyedi, hiszen mintázatuk a bortól függ, amiből elkészülnek. A Vincells Borékszer egy világújdonság, melyet az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala helyezett védjegyoltalom alá, a világon sehol máshol, senki nem készít hasonlót.

Az ízlésesen letisztult vonalak valódi eleganciát árasztanak, mégsem hivalkodóak, tökéletesen belesimulnak a mindennapokba, ugyanakkor egy alkalmi viseletnek is tökéletes kiegészítői.

Szerettem volna egy érzést megfoghatóvá tenni. Bár a borékszernek nincs íze már és nem is ehető, de az emberi agy olyan összetett, hogy képes egy egy emlékhez ízt, illatot társítani, így nekem tökéletesen működik, hogy ránézek az ékszerre és szinte érzem a bor ízét és a nyáresték kellemes hangulatát, amit megőriznék vele

– mondta el Ági aki reméli, hogy egyedileg, kézzel készült ékszereivel másnak is át tudja adni a varázslatot, a nőiesség, kecses elegancia érzését és egy kellemes emléket, ami talán a borhoz is kötődik.

Ha te is szereted az ékszereket, nézz körül a Vincells Borékszer oldalán. Válassz egyet az egyedi láncok, fülbevalók, gyűrűk közül és érezd magad magabiztosnak és gyönyörűnek!

A Vincells Borékszert megtalálod a Facebookon és az Instagramon is!

Fotók:  Victoria Perger Photography 
Attila Gündüz

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.