Sztárok és örökbefogadott kedvenceik

Napjainkban reménytelen harcot folytatnak az állatmenhelyek, amik tele vannak kidobott állatokkal. Sokan szaporítanak felelőtlenül, sok a megunt, esetleg beteg állat, akiket gazdáik a sorsukra hagynak.

Szerencsére sokan vannak, akik szívesen fogadnak örökbe akár idősebb állatot is, így mentve meg egy ártatlan életet.

A hírességek között is számtalan van, amelyik úgy dönt, hogy nem vásárolnak kis kedvencet, hanem inkább örökbe fogadnak egyet.

Whoopi Goldberg és Vinny

Az Oscar-díjas színésznő 2011-ben fogadta örökbe azt az orosz kék cicát, amit egy mozgó autóból dobtak ki a New York-i Verrazano-Narrows hídon. Goldberg az elsők között kérte örökbe a „Verrazano” becenevű macskát, szerelem volt köztük első látásra. A cica nevét később „Vinny” -re rövidítette.

Liev Schreiber és Scout

Liev Schreiber ismét szőrös barátot fogadott örökbe. A kis négylábút azután vette magához a menhelyről a sztár, hogy előző kutyáját, Woodyt elütötte egy autó, és elpusztult.

A színésznek nem Scout az első örökbe fogadott kutyája, hiszen már Woody és testvére Willow is befogadott kutyák voltak. A 2017-es Harvey hurrikán két kis áldozatát egy tv műsorban látta meg a sztár, és azonnal hazavitte őket.

Jennifer Aniston és Lord Chesterfield

Aniston októberben mutatta be családja legújabb tagját, a mentett kutyust, Lord Chesterfieldet.

Priyanka Chopra és Nick Jonas – Panda

Hasonlóan Jennifer Anistonhoz, a sztárpár is a Pandémia alatt fogadott örökbe kutyát. Panda a pár harmadik kutyája.

Ian Somerhalder és Sohalia

Ian és felesége Nikki Reed 2014-ben fogadták örökbe cicájukat, akit a menhelyen vadnak bélyegeztek. A pár azonban felfedezte, hogy nem az, és hazavitték.

Lea Michele és két cicája Claude és Sheila

Lea Michele, a „Glee” sztár hat kóbor macskát talált a Paramount Studió területén. Kettőt örökbe fogadott, de a többieknek is talált otthont.

Chris Evans és Dodger

Chris Evans 2017-ben a Tehetség forgatásán találkozott Dodgerrel, és nem tudta elengedni. Sétált a színészkutyák között, és azon gondolkodott, ezek az állatok tényleg örökbefogadhatóak? És akkor meglátta Dodgert, aki annyira igyekezett ülve maradni, pedig annyira menni akart… Bolondos 1 éves kutya volt, aki nem illett oda – ezért Evans hazavitte.

EZ IS ÉRDEKELHET: