Akit szeretni érdemes

Az az ember, akibe érdemes beleszeretni, nem csupán egy hajnali gyors összegabalyodás. Több, mint egy röpke vágy, több, mint néhány üzenet, hogy fűszert csempéssz a lagymatag hétvégébe.

Az az ember, akit szeretni érdemes több bizonyosság, mint bizonytalanság, több válasz, mint kérdés.

Olyan ember, aki olyan komolyan gondolja a kapcsolatot. Társ akar lenni. Jelen akar lenni az életedben – nem csak a péntek esti vacsorákon, hanem a lapos keddeken, a rohanó szerdákon, a bosszantó, ügyintézésektől hemzsegő csütörtökökön is. Mindig, nem csak pillanatokra. Ő nem csak felszínes randevú, nem ideiglenes megoldás.

Annak az embernek, akibe érdemes beleszeretni, van gerince.

Nem téged kér, hogy mentsd meg őt, nem arra próbál felhasználni, hogy folyton a támasza légy. Egyáltalán nem használ. Inkább beszél és megbeszél, hallgat és meghallgat. Alkalmazkodik és viszont is ezt várja. Biztosnak érzi magát – nemcsak a párkapcsolatában, hanem önmagában is. Nem kell vele köröket futni, nem játszik és nem hárít. Soha nem mondja, hogy rossz az időzítés. Elsőbbségnek érez, nem opciónak.

Az, akibe érdemes beleszeretni, a leendő legjobb barátod.

Olyan ember, akivel jó együtt eltölteni az időt, még akkor is, ha csak úgy vagytok, különösebb cél nélkül. Jó vele együtt dolgozni, belevágni a nagy kalandba, jó vele együtt tervezni a jövőt.

De ami leginkább igaz: annál az embernél, akit érdemes szeretni, nincs kétség. Nem kell magad győzködni, hogy beleszeress.

Nem kell összenézni a horoszkópokat, nem kell kikérni a barátnők véleményét, sem ezerszer mantrázni, mennyire jó.

Az az ember, akibe érdemes beleszeretni, nem csupán egy hajnali gyors összegabalyodás. Több, mint egy röpke vágy, több, mint néhány üzenet, hogy fűszert csempéssz a lagymatag hétvégébe. Ő az az ember, aki miatt úgy érzed, nem lesz soha senki más.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.