A legveszélyesebb csillagjegyek, rangsorolva – te menyire vagy veszélyes?

Vannak, akik vonzzák a bajt, másokkal pedig úgy jár együtt a gond, mint egy szokásos, mindig hordott kézitáska. Legyen szó drámáról vagy mérgező magatartásról, kimerítővé válhat más emberek problémáinak kezelése. 

Első pillantásra persze nem mindig könnyű azonosítani, hogy kik ezek a rendbontók, hiszen az emberek rövid távon képesek megjátszani magukat, legalábbis addig, amíg nem lesznek annyira kényelmesek, hogy megmutassák valódi színeiket. 

Adj néhány hetet vagy hónapot, és észre fogod venni a figyelmeztető jeleket! Vannak, akik hazugok, mások pedig mindent pusztítanak maguk körül. Olyanok is vannak, akik fárasztó módon mindent megtesznek azért, hogy a középpontban legyenek – még mások kárán is. Vannak, csalók, szélhámosok, manipulátorok… de első pillantásra ezek csak ritkán észrevehető tulajdonságok.

Minden állatövnek más és más személyiségjegye van. Ezek egy része természetesen jó, más része pedig rossz. Bizonyos esetekben néhány tulajdonság kimondottan veszélyes, és fontos, hogy résen legyünk, amikor ezek a tulajdonságok megjelennek. 

Éppen ezek miatt a tulajdonságok miatt egyes csillagjegyek veszélyesebbek, mint mások. Nézzük most a csillagjegyeket rangsorolva!

1. Skorpió
A Skorpió magabiztos és heves. Szenvedélyes vezető, aki könnyen feljut hatalmi pozícióba, és soha nem akarja elengedni azt. Hajlamos agresszív viselkedésre, és hajlamos a titkolózásra, amikor ez kényelmes számára. Sokan állítják, hogy manipulatív, aki soha nem köt kompromisszumot és rendkívül szarkasztikus. Ezek a tulajdonságok teszik őt a lista első helyére.

2. Oroszlán
Az Oroszlán szereti a hatalmat, csakúgy, mint a Skorpió. Személyisége domináns, ami gyakran az arrogancia felé hajlik. Ez annak a következménye, hogy az Oroszlán mindig a figyelem középpontjában van. Bűbája és azon képessége miatt, hogy bármikor és bárhol jól tudja magát érezni, az Oroszlánt kedvelik az emberek, de éppen ez a mágneses hatalma teszi veszélyessé.

3. Kos
A Kos jegyében született ember szereti a sebességet és a versenyt. Az elvárás önmaga felé mindig az, hogy a legjobb legyen. Az első. Csakis az aranyéremmel elégszik meg. Mindenkire veszélyes, aki az útjába áll. Temperamentumos, impulzív, kissé agresszív – és hideg fejjel képes bárkit eltakarítani, aki az útjában van.

4. Bak
A Bak nagyon makacs, akinek ajándék az önuralom. Hajlamos olykor leereszkedően viselkedni, és nem jellemző rá a komprpmisszumkészség sem. Gyakran nem képes dolgokat máshogy csinálni, csakis úgy, ahogy ő gondolja. Kitartó, ha valamiről eldöntötte, hogy megszerzi, akkor épp olyan veszélyes, és makacsul kitart, mint egy Kos. Időnként könyörtelen. Mindezek a vonások, türelemmel és pesszimizmussal keverve teszik veszélyessé a Bakot.

EZ IS ÉRDEKELHET: AZ ÁLLATÖV LEVONZÓBB JELEI

5. Szűz
A Szűz ismert módszeres megközelítéséről és részletorientált, roppant precíz életéről. A Szűz mindig és mindennel szemben kritikus, beleértve önmagát is. Mindent alaposan elemez. Ehhez hozzájön a tény, hogy utálja a durvaságot, ami miatt inkább jellemző rá a gondosan megtervezett bosszú. Ez teszi veszélyessé.

6. Rák
A Rák borzasztó hangulatember, a hangulatváltozásai mellett pedig még pesszimista gondolkodásra is hajlamos. Tökéletesen ismeri mások érzelmeit, és azt is tudja, hogyan kell azokat befolyásolni. Csakúgy, mint a Skorpió, a Rák is megtartja magának a gondolatait, soha nem fedi fel a kártyáit. Ha valaki nálad elássa magát, az azt már soha jóvá nem teszi.

7. Ikrek
Az Ikrek az egyik leggyorsabb felfogású ember. Hihetetlen gyorsan tanul, gyorsan is alkalmazkodik, a változások sem okoznak neki problémát. Nagyszerűen képviseli magát, minden helyzetben képes a legelőnyösebb oldalát megmutatni, éppen azt a személyiségét elővéve, amire szüksége van. Ha az Ikrek jegyű embernek van egy terve, akkor semmi áron nem lehet visszatartani. Helyzetének megfelelően váltogatja személyiségét, ez teszi őt veszélyessé.

8. Bika
A hatalmas Bika egyértelműen keményfejű. Türelmes, megalkuvásra képtelen ember. Mindenképpen szüksége van tervekre ahhoz, hogy haladni tudjon, különben elakad. Gyakran dühös, keserű, olykor cinikus. Szüksége van békére és nyugalomra, ha nagyon sok inger éri vöröset lát, és akkor jaj a környezetének.

EZ IS ÉRDEKELHET: 6 LEGERŐSEBB ÁLLATÖV JEL, AMELY MINDENNEL KÉPES MEGBIRKÓZNI – TE KÖZTÜK VAGY?

9. Nyilas
A Nyilasnak hihetetlen, veleszületett hajtóereje van, döbbenetes energiákkal rendelkezik. Magas fordulatszámon pörög, és törekszik arra, hogy mindig megkapja, amit akar. Igazi showman, bárhol is jelenik meg. Sajnos nagyon fegyelmezetlen, így miközben megszerzi, amit akar, nem nézi, kinek árt vele.

10. Halak
A Halak csillagjegyű ember rendkívül érzékeny. A hangulatváltozásai miatt igazán kiszámíthatatlan, és nehéz rájönni arra is, mikor van problémája igazán. Mivel kimondottan jól átérzi más emberek érzelmeit, hangulatait, könnyen manipulatív lehet.

11. Vízöntő
A Vízöntőről ismert, hogy olyan lázadó, akinek a többséggel való konfliktus a szokása. Szereti a veszekedést, bele is áll. Kimondottan racionális, inkább az eszére, mint a szívére hallgat. Nem jellemző rá az empátia, inkább hidegnek tűnik, akit nem hat meg semmi. Veszélyesnek azonban egyáltalán nem mondható.

12. Mérleg
A Mérleg a legutolsó a listán, mert az összes jel közül ő a legkevésbé veszélyes. A Mérleg megérti mások hibáit, soha nem feltételezi senkiről, hogy szándékosan rosszat tenne neki. Soha nem tervez bosszút, legfeljebb bízik a karmában. Mindenkiben meglátja a jót. Na, azért ő sem tökéletes, számos rossz tulajdonsága van, de az biztos, hogy egyáltalán nem veszélyes.

EZ IS ÉRDEKELHET: