Tökéletes szerelmet nem találsz, de valódit igen

A tökéletes szerelmet keresed? Van egy rossz hírem, nem fogod meglelni sehol, mert tökéletes szerelem nem létezik. Valóságos szerelmet azonban, ha elég kitartó vagy, találhatsz.

A tökéletes szerelmet nem találhatod meg, de olyat, amelyik lát téged, lelhetsz. Tudod, azt a fajtát, amelyik ismeri a jó és a rossz tulajdonságaid is, amelyik a legmélyebbre eltemetett érzéseidet is látja és érti.
A tökéletes szerelmet hiába is keresed, de olyan szerelmet találhatsz, amelyik megmutatja neked, hogy rendben van, ha nem vagy te sem tökéletes, ha hibázol, ha elbotlasz, és nem baj, ha nincs erőd mindig mosolyogni.

Ez a szerelem lehet az is, amelyik elűzi majd azt a szomorúságot, és segít átvészelni a gyenge napokat, és nem tör pálcát a fejed felett.

A valódi szerelem lesz az, ami nem a külvilágnak felvett maszkodat fogja látni, hanem azt is, aki a maszk alatt vagy valójában. Nem csak azt, aki szép, hanem a fáradt, tompa, sebzett valódat is.

Ne reménykedj, nem fogod soha megtalálni a tökéletes szerelmet, de olyan kapcsolatot, ami mély érzelmekre alapul, találhatsz.

És ez a szerelem kérdez majd tőled, kérdez majd rólad, mert érdekli a válaszod. Meg fogja kérdezni, milyen volt elveszteni a szeretted? Milyen mindig kilógni a sorból? Mik a céljaid? Mik az álmaid? Félsz-e?

Ez a szerelem megismer téged. 

Nem, tökéletes szerelmet, ha ezer évig keresel se találsz, de olyan szerelmet fogsz találni, amelyik arra emlékeztet téged, hogy a jóság létezik. Ez a szerelem mézet fecskendez a lelkedbe, és kedvessége átjárja majd az egész valódat.

Látni fogod majd, hogyan változik érted, hogyan harcol érted, és hogyan áll melléd bármilyen viharban. Igen, olyan szerelmet találhatsz, amit nem nehéz hordozni, és ami nem fordít ki önmagadból.

Olyat, ami emlékeztet arra, hogy méltó vagy a szerelemre.

EZ IS ÉRDEKELHET: A FÉLIG-SZERELEM NEKEM NEM ELÉG

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.