Legyél az, akivel együtt álmodhatom

Legyél az, aki eldúdolja nekem szívem dalát, mikor én elfelejtem azt. Megfogja kezem, mikor látja, hogy inog alattam a talaj. Legyél az, aki lelkem akarja előbb megérinteni, csak aztán a testem.

Aki előtt lehetek erős és gyenge.

Legyél az, aki mellett nyugodtan álmodhatom. S segít felállnom, ha elbuktam utamon. Aki hisz bennem, biztat és erőt ad a folytatáshoz. Aki mellett szárnyalhatok, s nem kell mindig csak a földön járnom.

Legyél az, akinek a szemében megláthatom valódi önmagam. De nem azt mondja, amit hallani akarok. Akinek szívébe költözhetem, ha fázik a lelkem. S mikor nem tudom már mit jelent szeretve lenni, ölelésében azt ismét felfedezhetem.

Legyél az, aki megmutatja milyen az, ha egy ember a saját útját járja. Nem alkudva meg a sorssal a jó szerencsét várva. Aki tetteivel bizonyítja milyen egészséges önbizalommal haladni előre. S hogyha a helyes irányba tart, hogyan kell bánni azokkal, akik mellé szegődnének.

Legyél az, aki mellett jobbá akarok válni.

Nem azért, hogy lehagyjalak, hanem, hogy rám büszkévé válhass. Mert megdobban szíved attól, hogy merem követni álmaim. S nem engedem magam céljaimtól eltántorítani.

Legyél az, aki mellett megértésre találok. Aki akkor is szeret, mikor az orromig se látok. Inkább a hónom alá nyúl, mikor összeroskadok a teher alatt. Felállít, s kihúz az önsajnálatból. Aztán ráterel a helyes ösvényre. Megvárja, amíg elindulok néhány lépést előre. Utánam integet, s elindul a másik irányba. Majd este visszatér hozzám, hogy együtt álmodjunk tovább.

Legyél az, kinek lelke az enyémhez passzol.

Mert te és én egy kirakós utolsó két kockája vagyunk. Tudod, az a kettő szőnyeg alá esett darab, akik érezték nem a helyükön vannak. De ismeretlen ismerősként vonzódtak egymáshoz.

Legyél az, akinek közelsége egyszerre megnyugtatja és felkorbácsolja érzékeim. Akivel egy új életet tervezhetnék. Mert szívét adja nekem, nem csak a testét. Szavak helyett, tettekkel bizonyít.

Legyél az, aki csatlakozik utamhoz. Mert mellettem szeretné építeni, saját álmait. Azért, hogy én dúdolhassam szívébe dalát, mikor elfelejti azt. S kinek kezét megfoghatom, ha inog alatta a talaj

Ez is érdekelhet: Aki vonz a szerelem és szenvedély örök ígéretével

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.