5 romantikus film, ha egy kis szerelemre vágysz

Szerelem.
A misztikus, a varázslatos érzelem, amit mindenki kerget.
Az az érzés, amikor kis pillangók repkednek a gyomrodban a szeretett lény látványától, amikor már akkor is őrült vigyorgásba fogsz, ha csak eszedbe jut a másik.
Az az érzés, amitől megrészegülten táncolnál az utcán, pedig nem ittál egyetlen kortyot sem, az érzés, amitől hol a fellegekben, hol a pokolban vagy, sírsz és nevetsz, mosolyogsz és átkozódsz egyszerre.

Igen, a szerelem varázslatos érzés, amire minden ember vágyik. De van időszak, amikor nem jut belőle. Ilyenkor jöhet jól egy film, ami legalább kicsit visszaadja az érzést – legalább 90 percben.

Egy pohár bor, és máris beleugorhatunk a könnyed romantikába. Van is 5 javaslatunk!



Valentin-nap (Valentine’s Day)

Az Igazából szerelem óta imádom az összes olyan filmet, ami több szálon fut, hogy a végén egy nagy egésszé álljon össze. Ilyen a Valentin-nap is, ami a címével már eleve gondoskodik arról, hogy ne maradjon zsákbamacska a tartalom.
Egy srác, aki megkéri a barátnője kezét, majd ugyanaznap szakít is vele, hogy aztán ráébredjen, a legjobb barátja egyben a szerelme is.
Egy lány, aki a diákhitelét szextelefonokból származó pénzből fizeti, de ezt mindenki elől titkolja. Az anya, aki a fiához, a homoszexuális férfi, aki a párjához igyekszik. A 25 éve együtt élő pár, akik a hosszú házasság nehézségeivel, és egy félrelépés romboló hatásaival szembesülnek.
Megannyi szál, megannyi érzelem a könnyed, romantikus vígjátékban, ami olyan neveket sorakoztat fel, mint Julia Roberts, Bradley Cooper, Jessica Biel, Jennifer Gardner, Jamie Foxx, Ashton Kutcher, Anne Hathaway, és még sorolhatnám.
Igazi szereleméhes napra való film, akár egyedül kuckózol a film előtt, akár a pároddal.


Lagzi randi (The wedding date)

Mit tegyen egy egyedülálló nő, aki húga esküvőjére készül, ahol a jóképű násznagy az exe? Álljon oda, és vállalja fel, hogy ő még mindig nem lépett tovább?
Kat nem akarja kitenni magát a sajnálkozó pillantásoknak, ezért felbérel egy igazi profit, hogy kísérje el.
Nick okos, udvarias és egyszerűen szívdöglesztő, így mire Kat észbe kap, az eszében már nem az exe, hanem a kísérője jár.
De vajon van-e jövője egy profi és a felbérlője szerelmének? Megtudod, ha megnézed a filmet.


Nász-ajánlat ( The Proposal)

Kegyetlen, mogorva főszerkesztő Margaret, akinek soha nincs senkihez egyetlen kedves szava sem. Egy nap megtudja, hogy lejárt a vízuma, ezért el kell hagynia az országot. Hogy maradhasson, asszisztensét, Andrew-et zsarolja meg, vegye őt feleségül. Így maradhatna Amerikában.
A ,,pár” Alaszkába utazik, hogy Andrew szüleivel találkozzanak. Miközben egy bevándorlási ügynök lohol a nyomukban, hogy bebizonyítsa, az eljegyzés hamis, Margaret és Andrew egyre közelebb kerülnek egymáshoz, miközben Margaret azt is megismeri, milyen családban élni.
Kedves, romantikus film, amiben Sandra Bullock és Ryan Reynolds közt jól működik a kémia, s ettől az egész film még szerethetőbb lesz.


Mindenütt nő (Sweet home Alabama)


Melanie Carmichael fiatal, tehetséges divattervező, aki jóképű, befolyásos agglegényhez készül férjhez menni. Egyetlen aprócska akadálya van csak a dolognak: Melanie férjnél van, amiről a vőlegénye természetesen semmit nem sejt.
Férje a gyerekkori szerelme, aki Melanie szülővárosában él, ezért a lány, aki 7 éve nem járt otthon, hazautazik, hogy aláirassa a válási papírokat Jake-kel.
Ha kíváncsi vagy, végül a régi vagy az új szerelmet választja Melanie, mindenképpen nézd meg a filmet.

Mielőtt megismertelek (Me before you)

A szerelem nem mindig ott talál ránk, ahol számítunk rá, és biztosan nem is akkor jön, amikor akarjuk. Néha a legváratlanabb helyzetben csap be a villám, és kavar fel mindent egy tökéletesen hihetetlen érzelem. Így történik ez Louisa Clark-kal is, aki segítőnek szegődik el a két éve tolókocsiba kényszerült Will Traynor mellé.
A különc, bolondos lány és az életből kiábrándult, cinikus, mogorva fiú közt furcsa kapcsolat alakul ki, amire egyikük sem számít.
A lista egyetlen olyan filmje, aminél elő kell venni a zsebkendőket, mégis mindenképpen megnézésre ajánlott.

EZ IS ÉRDEKELHET: CSODÁLATOS FILMEK AZ ÚJRAKEZDÉSRŐL – MERT NÉHA HINNI KELL, HOGY HA UGRUNK, FELKAP A SZÉL…

1 Hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.