Csillagjegyek, akiket szakítás után sem lehet elfelejteni

Vannak emberek, akik ha egyszer szerepet kapnak az életünkben, örökre az emlékezetünkbe vésődnek, és akkor is emlékszünk rájuk, ha már nem részei annak. Még akkor is, ha velük való ismerettség nem tartott sokáig, olyan erős lenyomatot hagynak maguk után, hogy soha nem tudjuk őket elfelejteni.

Furcsa, és lehet, hogy eszünkbe sem jut, de ezek az emberek általában bizonyos csillagjegy szülöttei. De vajon mely csillagjegyek tartoznak ide?

Oroszlán
Az Oroszlán annyira fényes, olyan nagylelkű és fenséges, hogy egyszerűen nincs hozzá fogható. Csodálatos minden gesztusa, minden megnyilvánulása, minden mondata és szempillantása. Az élet vele olyan, mint egy kaleidoszkóp, ahol uralkodik a luxus. Az Oroszlán tudja, hogyan kell megnyerni a szíveket, és az övé is óriási. Nagyvonalú, ragyogó, akinek önbizalma abból táplálkozik, hogy mindenki szereti. Úgy él, hogy nem bán semmit, ha pedig távozik, nem néz vissza, de az emléke örökre ott marad.

Nyilas
Senkivel nem annyira szórakoztató az élet, mint a Nyilassal. Ez a csillagjegy hihetetlenül pozitív. Egyetlen nap sem olyan a társaságában, mint az előző. Minden hétköznapi tevékenységet eseménnyé, küldetéssé, kalanddá alakít. Nagyon okos, vidám és nyugtalan. Számára semmi nem elég, mindig többet akar. A Nyilas valódi energiabomba, ezért mikor távozik, valódi űrt hagy maga után.

Vízöntő
Nehéz meghódítani, és még nehezebb megtartani. A Vízöntő nem ebből a világból származik, mintha egy másik bolygóról jött volna, ezért nem is tartja be az univerzum törvényeit. Úgy néz a világra, mint senki más körülötte. Úgy lát mindent, amilyen lehetne, és nem úgy, ahogy van. A Vízöntő a kreativitás, a filozófia, az intelligencia és a szabadság ötvözete. Miután egy ideig vele voltál, megváltozol te is. Ezért egyszerűen nem tudod elfelejteni ha egyszer elmegy…

EZ IS ÉRDEKELHET: AZ 5 LEGÉDESEBB CSILLAGJEGY