Hódíts azzal, aki vagy

Nem kell vörös rúzs és tűsarkú cipő, hogy elcsábíts egy férfit. Nincs szükség kimódolt gesztusokra, sokat sejtető pillantásokra, hogy észrevegyen téged. Nem kell eljátszani a hűvös femme fatale-t, csak önmagad kell adni.

Nem kell álarcot felkapni magadra, ha egy férfi szívét szeretnéd megnyerni.

Legyél inkább összhangban magaddal és figyelj arra, mit mond neked. Ne a saját gondolataid add a szájába, hanem engedd, hogy kitárulkozzon előtted. Figyelj a testbeszédére is, ne csak a szavára, mert az árulja el azt, hogy a szíve is megdobban tőled, vagy csak a testében szunnyadó tüzet élesztetted fel.

Ne próbálj belőle vallomást kicsikarni, mert elriasztod örökre!

Inkább hagyd, hogy ő legyen a vadász, s te a préda! Eszedbe se jusson tálcán kínálni magad, mert a teste ugyan jóllakik belőled, de a szívét így sosem fogod megnyerni. Neked olyan nőnek kell lenni, aki türelmes, nem játszmázik és képes várni.

Aki nem attól teszi függővé szerethetőségét, hogy mások tudják-e szeretni.

Mert csak azzal tudsz meghódítani egy férfit, ha tiszteled és szereted önmagad. Ha a saját utad járod, s nem akarsz megfelelni valós vagy vélt elvárásoknak. Ha ápolod tested és lelked, s nem kívánsz olyat, ami elérhetetlen. S legfőképp: Szeretsz, nevetsz, szívből élsz. Mert egy igazi férfi szívének megnyeréséhez nem kellenek trükkök, sem praktikák. Csak egy mosolygós, egészséges önbizalommal rendelkező nő.

Ez is érdekelhet: Nem az a szép, aki tökéletes

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.