Miért a fiúk a legjobb barátok egy nő számára?

Arról, hogy van-e férfi-nő barátság, megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint nincsen, mert ezekben az esetekben az egyik fél mindig többet akar, mások szerint van, és az egyik legjobb dolog.

Mi most ez utóbbi állításnak jártunk utána. Mitől is jó egy férfi-nő barátság?

A férfi barátnál a titkok biztonságban vannak

via GIPHY

A nők képtelenek titkot tartani 48 óránál tovább. Ezzel szemben a férfiak szinte azonnal elfelejtik, amit mondunk nekik, így a titok náluk örökre titok marad. Na jó, nem. De az igaz, hogy jobban megtartják őket, mint mi, nők. Nem is annyira pletykásak, jellemző rájuk, hogy csak akkor beszélnek, ha lényegi mondanivalójuk van, így tényleg rájuk lehet bízni fontos információkat.

Tökéletes álcapasik

via GIPHY

A nők szereti a figyelmet, de csak bizonyos emberektől. Idegenektől, vagy fárasztó, nyomulós akárkitől a figyelem bizony terhes. Ilyenkor jól jön a fiúbarát, aki eladható álpasiként. Így tökéletesen távol tartható minden nem kívánt érdeklődés.  

Sosem ítélik el, mennyit eszünk

via GIPHY

Saláta, hamburger, szaftos hús vagy egy nagy szelet süti? A fiú barátod nem fogja rosszallóan húzkodni a szemöldökét, sem a kalóriákat számolni… Valójában a férfiak csípik azokat a nőket, akik szeretnek enni. Nem szokásuk, hogy túlzóan reagáljanak, és beszólni sem fognak a második sütinél, így ha a fiú barátoddal vagy, előtte bátran ehetsz jóízűen – bármennyit.

Nincs versengés velük

via GIPHY

A nőknek általában több arcuk van, és nem egyszer váltogatják is ezeket. Hajlamosak arra is, hogy versenyezzenek egymással, és gyakran irigyek. Bár a férfiakban is van versenyszellem, egy férfi nem fog a csaj barátjával versengeni.

Minden kalandban benne vannak

via GIPHY

A fiú barátokban az az egyik legjobb, hogy bármire rá lehet őket venni, minden jó buliban benne vannak. Spontánabbak, mint a lányok, és jobban mernek kockáztatni is.

Szuper tanácsokat adnak a férfiakról

via GIPHY

Senki sem ismeri úgy a férfi logikát, mint egy másik férfi – tehát ha bármit tudni akarsz ebben a témában, a fiú barát biztosan tud segíteni. És nem is fogja túlbonyolítani a dolgokat, ahogy a csajok tennék.

A fiúk mellett szól ezeken kívül még az is, hogy hűségesebb és kitartóbb barátok, mint a nők, így ha van fiú barátod, ő valószínűleg az életed része lesz nagyon-nagyon sokáig….

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.