Ezzel rontod el a kapcsolatodat a csillagjegyed szerint

Újra és újra belefutsz a párkapcsolataidban ugyanabba a hibába? Sokszor azt érzed, el vagy átkozva, és neked nem is való egy kapcsolat, mert mindig elcseszed?

Most következő felsorolásunkban annak jártunk utána, melyik csillagjegy mit ront el mindig:

Kos

Kedves Kos, te folyton kiszámíthatatlanságoddal zavarod össze a partnereidet, és ez a tulajdonságod az, amely rombolóan hat a kapcsolataidra. Ingatag vagy és túl temperamentumos, nem egyszer impulzív módon cselekszel a pillanat hevében, így veled kimondottan érzelmi hullámvasút egy kapcsolat – ez vezet a bukáshoz.  

Bika

Kedves Bika, a te kapcsolataira az mér megsemmisítő csapást, hogy minden változásnak makacsul ellenállsz. Borzalmasan nehezen viseled őket, és a haragodnak ilyenkor mindig a partnered issza a levét. A változások fájdalmasak és gyakran nem kívánatosak, ezt mindenki tudja, ám néha a legjobb lenne ha megbirkóznál velük és úsznál az árral – a kapcsolatodra ez a rugalmasság biztosan jótékonyan hatna.

EZ IS ÉRDEKELHET: A LEGBOSSZANTÓBB DOLOG A CSILLAGJEGYEK SZERINT

Ikrek

Kedves Ikrek, te azzal hibázol, hogy mindig túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy a kapcsolatoddal foglalkozz. Minden mást előrébb helyezel a fontossági sorrendedben. Rengeteg a munkád, a hobbid – és ezeket mindig fontosabbnak tartod, mint azt, hogy a partnereddel foglalkozz. Ne feledd azonban, hogy a partnered ugyanolyan fontos, és időt kell szánnod rá is.

Rák

Kedves Rák, te hajlamos vagy arra, hogy érzelmileg elérhetetlen légy. Mint az egyik legérzékenyebb jegy, félsz attól hogy megbántnak, megsérülsz, ezért, hogy elkerüld a sérüléseket, kikapcsolod az érzelmeid. Ez romboló a kapcsolat szempontjából, mert végül eltávolítja tőled a partnered, hiszen azt hiheti, nem szereted.

Oroszlán

Kedves Oroszlán, a te hibád az, hogy túl sokat koncentrálsz önmagadra. Úgy gondolod, hogy a világ körülötted forog, és mindenki másnak mint legfontosabbat kell kezelnie téged. Ez ahhoz vezet, hogy elhanyagolod partnered igényeit, mivel a kapcsolatod szerinted csak rólad szól.

Szűz

Kedves Szűz, a te hibád a túlzott tökéletességre való törekvés. Maximalista vagy, a legjobbat akarod, hiba nélkül, de el kéne fogadnod, hogy tökéletes és hibátlan kapcsolat nincs. El kell engedned azt a becsípődésedet, hogy „megjavítsd” a partnered. Ahelyett, hogy állandóan elemzel, el kell fogadnod őt.

EZ IS ÉRDEKELHET: 3 ÁLLATÖVI JEL, AMELY INTELLIGENCIÁJÁVAL ÉS KARIZMÁJÁVAL KITŰNIK A TÖBBI KÖZÜL

Mérleg

Kedves Mérleg, a te hibád az, hogy folyamatosan el akarod kerülni a konfliktusokat. Ironikus módon, amikor megpróbálod fenntartani a harmonikus kapcsolatot, passzív-agresszívvé válsz ahelyett, hogy közvetlenül szembeszállnál a problémával. Ez további feszültséget okoz a kapcsolatodban, és tönkreteheti azt.

Skorpió

Kedves Skorpió, a te kapcsolataid azért mennek állandóan tönkre, mert túl szorosan akarod irányítani őket. Nem kétséges, hogy elkötelezett és odaadó partner vagy, de túl birtoklóvá és ellenőrzővé válsz, amikor úgy érzed, hogy partnered nem viszonozza az érzelmeidet ugyanolyan ütemben, mint te.

Nyilas

Kedves Nyilas, neked folyamatosan izgalomra van szükséged a kapcsolatodban, és mindig erre faragsz rá. A partnereddel való együttélésnek egy életre szóló kalandnak kell lennie, de ez magában foglalja a stabilitást, a felelősséget is. Ideje felfognod, hogy az elkötelezettség is lehet izgalmas.

Bak

Kedves Bak, te azzal rombolod a kapcsolataid, hogy túl magasak az elvárásaid a partnereddel szemben. Folyamatosan tekersz, hajszolsz, míg el nem éred a kívánt célt. Meg kell értened azonban, hogy a partnered nem te vagy, és mindenki más ütemben halad.

Vízöntő

Kedves Vízöntő, a te kapcsolataid azért romlanak mindig el, mert folyton küzdesz azzal, hogy kifejezd az érzéseid. Számodra nem könnyű nyíltan kimutatni a szeretetet és elismerést a partnerednek. Mindig prioritássá kell tenned ezt, és ott kell lenned a párodnak, akkor nem lesz gond.

Halak

Kedves Halak, a te kapcsolataid rovására az megy, hogy folyton álmodozol. Ahogy a partnered megpróbál visszahúzni téged a Földre, te úgy sértődsz meg. Pedig lehet, hogy megpróbálna megérteni, ha te legalább fél lábbal a talajon maradnál.