Járd be a világ legszebb kastélyait, palotáit virtuálisan!

Bár egy darabig most utazgatni nem fogunk, de ez nem jelenti azt, hogy nem járhatnánk be szép helyeket. Na persze csak virtuálisan, de a Buckingham-palota és Versailles-i Kastély még így is gyönyörű. Ha belefáradtatok az otthoni létbe, s kultúrára és kikapcsolódásra vágytok a következőket ne hagyjátok ki.

Összegyűjtöttünk nektek néhány helyet, amelyekre ha rákattintotok, elnavigálhattok Franciaország, Svédország, Anglia vagy éppen Hollandiába legszebb kastélyaiba, palotáiba.

Kezdjük is mindjárt a Buckingham-palotával. Erzsébet királynő kinyitotta kapuit a nagyközönség számára. A palota 775 szobát rejt. Benne 240 hálószoba, 78 fürdőszoba található. Persze mindbe most sem lehet bemenni, de egy része szabadon bejárható.

Windsori kastély

A Windsori kastély 900 éves és Erzsébet királynő férjével, Fülöp herceggel lakott itt. Bár jelenleg zárva van, de virtuálisan látogatható még mindig. Többek közt a Szent György kápolnát is megnézhetjük, ahol Harry herceg és Katalin összeházasodott.

A világörökség részét képező svéd Drottingholm Palotáról keveseknek van képe. Ám most itt a remek alkalom, hogy megismerkedjünk vele. Egy részét a királyi család lakja, a többi része látogatható. Ne hagyd ki!

Versailles-i kastély

A Versailles-i kastély legendás. És gigantikus is, így ha hosszabb virtuális sétára és kulturálódásra vágyik az ember, ideális. A 2500 szobát számoló kastély 5 kilométer hosszú. Szóval keres egy kényelmes széket a látogatáshoz!

Ez is érdekelhet: Előadások zárt ajtók mögött- nézd te is online

Az amszterdami Királyi Palotában él William-Alexander király családjával. A márványtermet és a palota egy részét most te is megcsodálhatod.

Ha bejártad e helyeket, írd meg nekünk, melyik tetszett a legjobban. A mi választásunk a Versailles-i kastély.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.