Üzenet az üres szívű Adonisznak

Kedvesem,

Amióta összefutottunk a minap, szüntelenül rád gondolok. No, nem azért, azon ne izgasd magad! Csak tudod az, hogy még mindig a machot játszod olyan szomorú. Tudom, a vér nem válik vízzé… de idestova két évtizede csinálod ezt és én most már aggódom.

Láttam rajtad, hogy éppen túl vagy egy fülledt éjszakán. Persze igyekeztem közömbös képet vágni, mert te a vadászok biztos járásával közeledtél hozzám. Mély baritonú, búgó köszönéseddel adtad tudtomra, hogy még mindig hódítót játszol.

Talán, ha egy kicsit több érdeklődést mutatok, még el is meséled nekem, milyen prédára találtál most…

Amíg beszéltél, felrémlett előttem minden kis trükköd és szavad, amelyeket megosztottál velem annak idején. Például az az eszmefuttatásod is eszembe jutott, mikor azt magyaráztad, mire kell figyelnie az embernek ahhoz, hogy áldozatainál célt érjen.

Meg akartad jegyeztetni velem: két hónapig tarthat egy viszony. Azért, mert a nő/férfi aztán érzelmeket keres ott, ahol csak összegyűrt lepedőt kellene látnia.

Én persze ezen akkor is csak nevettem, mert mi nők aztán tudjuk, hogy akár egyetlen éjszaka után is képesek vagyunk szerelembe esni, sőt, néhány férfi is képes erre! Arról nem is beszélve, hogy te kedvesem, eleve egy nő lelkéhez igyekszel szólni először, csak aztán akarod a testét megkapni. Ebbe nagyon sok hetet, hónapot is képes vagy beleölni. (Szóval ne is mondd nekem, hogy soha eszedbe sem jutott, hogy így egy nő beléd fog habarodni!)

Lásd be, a szerelem megszállottja voltál és az vagy ma is, akinek nincs annál gyönyörűségesebb, mint mikor egy nő elalél szavaitól.

Na meg a testedből áradó magnetikus erőtől, amely úgy húzza az ágyad felé a szerencsétlent, hogy eszét veszti a vágytól és a rá váró gyönyörtől.

Prédáid a szerelemre és erotikára kiéhezett ifjú nők, kiket határozott fellépésed, egészséges magabiztosságod győz meg arról, hogy te vagy a legjobb választás. No, jó, a tested is figyelemreméltó, ezért karban is tartod magad, hiszen pontosan tudod, hogy az első benyomáshoz az is számít.

Ez is érdekelhet: Szívrabló

A lélek titkait keresed szabad óráidban, mert tudatni akarod a nővel, hogy veled lehet bármiről beszélni. Így jól ismered a manapság népszerű ezoterikus tanítók könyveit, sőt, pszichológiai könyvek is sorakoznak polcodon szép számban. Naponta ismerkedsz új emberekkel, így a technikád folyton csiszolódik…

Persze, ettől te még lélek nélküli Adoniszként látod magad a tükörben egyedül töltött óráidban.

Tudod, hogy veszélyes vagy a nők önbecslésére és önmagadra, mégsem bírsz leállni. Nem vagy képes rá, neked kell a hódítás, az újdonság, mert bár rengeteg nőt hódítottál meg, igazából mindig csak önmagad akartad szeretni általuk.

Remélted, ha egy nő a bizalmába avat, elárulja neked legféltettebb titkait, ha nem csak a testét, hanem a lelkét is levetkőzteted, attól te is képes leszel szeretni. Persze sosincs így, nem is lehet, hiszen mielőtt megnyithatná valaki szíved, mindig találsz egy újabb prédát, akit elkezdesz üldözni.

Két hónap után a kezdeti lelkesedésed alábbhagy, s ezért újra menned kell portyázni. Mindig találsz egy szebbet, egy ártatlanabbat, akivel újra lehet mindent elölről kezdeni. A te életed a vadászatról szól, de egyetlen zsákmányod sem elég arra, hogy csillapítani tudd étvágyad.

S tudod ez szomorú, mert csak menekülsz az érzések elől, s nem adsz senkinek sem esélyt arra, hogy szívedbe lásson.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.