Egyszerű nő vagyok! Vagyis, egyszerűen csak Nő…

Nekem nem kell más, csak legyen körülöttem minden rendben. Minden. Nekem úgy jó.
Mert ha nincs, akkor kibillenek az egyensúlyomból, és éjszakákon át képes vagyok morfondírozni rajta, hogyan lehetne jobb.

Egyébként is szeretem a rendet, de tetszenek a kihívások is. Legyen egyszerű vagy legyen bonyolult, megoldom. A középmegoldásokat viszont nem szeretem, például a langyos levest. Az forrón az igazi, mint a testi szerelem.

Néha tolom az ajtót, amikor egyértelműen húzni kellene, és leejtek mindent a kezemből. Néha azt kívánom, hogy essen az eső, mert szeretem hallani, ahogy kopog, máskor azon morgok, minek esik, szétmegy tőle a hajam és a fejem is szétszakad. Ugyanez a helyzet a havazással. A telet alapvetően kitörölném a négy évszakból, de persze a karácsony semmit nem ér hó nélkül, úgyhogy akkor csak maradjon a tél.

Ez is érdekelhet: NEM AZ A SZÉP, AKI TÖKÉLETES

Néha nem tudok elaludni, pedig megtehetném, csak fáradtan, de ébren bámulom a plafont, máskor meg, amikor nem lehet, átaludnék egy fél napot, és még egy robbanással se lehetne felébreszteni.
Néha nem jut eszembe, mit mondtam egy héttel ezelőtt, de azt megjegyzem, hogy Te mit mondtál, főleg, ha az bántó volt.

Néha kedves és bájos vagyok, néha meg sok már a jóból.

Néha nem tudom, mit akarok, néha meg nagyon is tudom, és bosszús vagyok, ha nem kaphatom meg. Néha konyhatündérnek álcázom magam, néha meg a fakanál közelébe sincs kedvem menni. Néha sírok a meghatottságtól, néha pedig szúrós szemekkel nézek, ha valami nem úgy alakul, ahogy én akartam.

Mit is mondhatnék még magamról?

A pókokat élből kiutasítanám a házból, mert halálra rémítenek. Tudom én, hogy hasznos, csak nem nekem. Szeretem a szép dolgokat, a finom ételeket, és nem, nem akarok fogyózni. Azzal magamnak is hazudnék, meg másnak is. Egyébként is, a testem jelez, hogy épp salátára vagy csokira van szüksége.

A ruhák birodalmába nekem nem szabad beszabadulnom, mert akkor nem jövök ki onnan egykönnyen. Cipő pedig sosem elég, hiszen minden stílusban kell egy, mert ugyebár minden passzoljon mindenhez, ha reggel elindulok. Az, hogy tegnap vettem egy ruhát, még nem jelenti azt, hogy ma nem vehetek. Főleg, ha akció van, és amúgy is tök jól néz ki.

Ez is érdekelhet: AZ ERŐS NŐ INKÁBB EGYEDÜL VAN, MINT EGY GYENGE FÉRFI OLDALÁN

A virágtól elolvadok, és nem érdekel, hogy pár nap múlva elszárad, attól még szerintem tökéletes ajándéknak számít. Tudok sírni a filmeken, ha meghatóak, mert sajnálom a szereplőket. És szidom is őket, ha valami butaságot csinálnak. ,,Azokon” a napokon csak szépen lehet hozzám szólni, és természetesen hiába mondod, nem hisztis vagyok, csak érzékeny. Az nem ugyanaz. Olyankor dobálj csokival messziről, és rendben vagyunk.

Bonyolultnak találsz? Hidd el, nem vagyok az! Csupán egyszerű nő vagyok, vagyis inkább… egyszerűen csak nő. De akármilyen bonyolultnak is tűnök, és tűnünk mi mindannyian, higgyétek el, kedves férfiak

nélkülünk a világ nem lenne ugyanolyan!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.