4 érdekes infó derült ki a Jóbarátokról

A Jóbarátok 1994 szeptemberében debütált Amerikában, nálunk két évvel később, 1996-ban került képernyőre, s nagyon gyorsan vált közönség kedvenccé az egész világon. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer által megformált karaktereket mindannyian imádjuk.

Jogosan hihetnénk, hogy már mindent tudunk a sorozatról, hiszen az elmúlt 25 évben rengeteg cikk született a témában, ám most mégis hoztunk 4 nem közismert tényt.

Ez is érdekelhet: DAENERYS TARGARYEN KIKÖPÖTT HASONMÁSA A COSPLAYER

1. A Jóbarátok  eredetileg Insomnia Café címen futott volna

Fotó: IMDb

A sorozat nem Jóbarátok címmel indult volna, számos címváltoztatáson ment keresztül, mielőtt az aktuális címet megkapta. Az első variáció az Insomnia Café volt. További lehetséges címnek pedig szóba jött a Friends Like Us és a Six of One is. Végül nyert a Friends, szerencsére.

2. A főcímben szereplő szökőkút nem New York-ban található

Fotó: IMDb

Ha úgy gondolod, hogy a főcímben lévő szökőkút New York-ban a Central Parkban van, tévedsz. A szökőkút a Warner Brothers filmstúdió területén található, Kaliforniában, Burbankban. A Jóbarátok ,,szökőkútja” hasonlít a Central Parkban található Cherry Hill szökőkúthoz, emiatt gyakran hiszik azt az emberek, hogy az szerepel a főcímben.

3. Joey és Monica lettek volna a fő szerelem a sorozatban

Fotó: IMDb

A történet cselekménye sok esetben változott a sorozat forgatása közben. A romantikus vonal például nem Ross és Rachel kapcsolatára alapult volna, a legfontosabb románcot ugyanis az ereteti forgatókönyvben Joey és Monica szerelme jelentette, aztán ezt a szerelmet törölték. Szerencsére.

4. Monica lakásának száma megváltozott

Fotó: IMDb

Ha nem vagy hihetetlenül szemfüles, nem valószínű, hogy észrevetted, hogy a sorozat első részében Monica az ötös számú lakásban élt. A sorozat csapata azonban rájött, hogy Monica lakásszáma nem egyezik meg azzal, hogy ő egy felsőbb szinten lakik. Végül megváltoztatták a lakás számát 20-ra, hogy tükrözze a magasabb szintet. Chandler apartmanszáma pedig 4-ről 19-re változott.

Fotó: IMDb

1 Hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.