Nem az a szép, aki tökéletes

A szépség benned lakozik.

Nem az újságban vagy a tévében. Nem a szépségversenyeken, a modellek közt, vagy Hollywoodban kell keresni. Szépséged foka a lelkedbe van írva.

A szemedben, a hangodban, a mozdulataidban, az életutadban van benne az, amitől szép vagy.

Szemed tükrében nyílik meg szíved egy másik ember számára. Szavaid hallatán ismeri fel, milyen a lelkivilágod. Mozdulataidból látja, mennyire bánsz jól magaddal. Tetteid mutatják, ki is vagy valójában.

Ez is érdekelhet: UGYE TUDOD, HOGY TE IS SZÉP VAGY?

Nem számít, milyen márkájú ruhát és kozmetikumokat használsz, mert az, ahogyan viselkedsz önmagaddal és másokkal, többet árul el rólad. Persze legyél ápolt és tiszta, szeresd azt a nőt, aki vagy!

De hidd el, szép akkor leszel igazán, ha elfogadod önmagad.

Hozd ki magadból a legjobbat, de törekedj a természetességre. Egy maszk nem szép, a művi eltakarja valódi szépséged. Legyél inkább egyedi, mint, hogy a divat mondja meg, hogy ki vagy. A szépség ott van benned és bennem, mindannyiunkban.

Szép akkor vagy, ha ismered hibáid, de szeretettel átöleled azokat és tanulsz belőlük, hogy aztán megerősödve tudj haladni tovább utadon.

Egész lényedből sugárzik, mi lakozik lelkedben. Ne hidd, hogyha kemény utad volt az arcvonásaid eltorzultak. Hidd el, a világ csak a bátor és erős nőt látja benned, aki a bukásaiból is építkezett.

Nem a tökéleteset hívjuk szépnek – hiszen az nem is létezik.

Nincs értelme ideákat kergetni, csak szeresd önmagad mindennel együtt, hogy más is tudjon téged szeretni. Jegyezd meg jól, mindenki szép, azért, mert egyedi. Úgy, ahogyan te látod a világot, nem látja úgy senki. Úgy, ahogyan te éled az életed, nem él úgy senki rajtad kívül. Szépséged nem függ a korodtól, testtömegedtől, hajhosszadtól, vagy mellméretedtől.

Mert a szépség lelkedből fakad és a jellemedben ölt testet.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.